Hvad sker der ved en behandling?

Før selve behandlingen snakker vi om de symptomer, du ønsker hjælp til. Så mærker jeg dig på maven og tager din puls. Sådan finder jeg ud af, hvordan din krop og sind har det og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Herefter behandler jeg forskellige punkter, områder, meridianer og led rundt omkring på kroppen for at skabe balance i din krop og dit sind. Så kan helbredelsen starte - indefra.

Jeg behandler med nåle, med finger-, og håndfladetryk og med blide stræk.

Selve behandlingen er nærværende og afslappende.

Hvis du har løstsiddende tøj på, kan du beholde det på under behandlingen - så det er også for os blufærdige.

Efter behandlingen gives der råd om aktuelle livsstilsændringer, der kan understøtte behandlingen og helbreddet generelt.

 

Gør det ondt?

Nej! Japansk akupunktur er meget blid. Den er udviklet primært af blinde og svagtseende gennem de sidste århundreder i Japan. Det betyder, at hænderne bruges meget og at punkterne på kroppen findes meget præcist. De nåle, der anvendes, er specialudviklede til nænsom behandling, og huden gennembrydes oftest slet ikke af nålen.

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er et svært spørgsmål at besvare. En tommelfingerregel er, at antallet af behandlinger afhænger af to ting:

* Hvor slemt problemet er.
* Hvor lang tid du har haft problemet.

Generelt vil symptomer, der har stået på længere og er værre, kræve flere behandlinger. Nogle ting kan klares med en enkelt behandling, andre skal have én til to ugentlige behandlinger gennem nogle måneder for at få det ønskede resultat.

Jeg bryder mig ikke om at spilde folks tid og penge. Hvis jeg ikke tror, jeg kan hjælpe dig, siger jeg det så hurtigt som muligt. Hvis jeg tror, du kan få bedre hjælp andetsteds, siger jeg naturligvis også til. Og helt sikkert: Hvis der går tre behandlinger uden forandring i nogle af symptomerne, fortsætter jeg som regel ikke behandlingen!

 

Behandler du børn?

Ja da! Jeg behandler børn lige fra helt nyfødt.

Behandlingen er meget børnevenlig, Behandlingen kan tilpasses alle situationer, så barnet ikke behøver at ligge ned eller at være stille. ...og børn elsker det.

 

Helt ærligt... virker det?

Det korte svar er: Ja!

Det længere, mere nuancerede svar er: Japansk akupunktur er effektiv for det meste og for de fleste, men ingen former for behandling, om det er medicin, operation, kinesisk akupunktur, urtemedicin, healing eller andet, er effektivt til alt 100% af tiden.

 

Skal jeg have noget med?

Du er meget velkommen til at medbringe eget lagen, men det er ikke et krav. 
Løstsiddende tøj er en fordel.